• 10. klasseskolen Bornholm

10. klasseskolen byder dig velkommen til 10. klasse.

I Bornholms Regionskommune er alle 10. klasser samlet på en skole. Det giver dig, der vælger at gå i 10. klasse, mulighed for et spændende skoleår, hvor du kan møde nye kammerater og lærere og få afklaret dit valg af ungdomsuddannelse.
På 10. klasseskolen vil du opleve et skoleår i et dynamisk ungdoms- og uddannelsesmiljø, som bygger på faglighed, ansvar og medbestemmelse, hvor tillid og respekt er nøgleord.
På denne hjemmeside kan du orientere dig om de valgmuligheder, du har i 10. klasse. Lyst og interesse skal være grundlæggende for dit valg, derved får du et bedre udbytte af undervisningen. Vi forventer, du deltager aktivt og lever op til de krav, vi stiller til dig om engagement og mødepligt.

Vi glæder os til at se dig!

Skolens hjemmeside er under revidering. Ny udgave forventes klar august 2017

• Heidi Sonne Sørensen den 19-01-2017